Військовий експерт назвав сакральну ціль окупантів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт назвав сакральну ціль окупантів в Україні

Військовий експерт назвав сакральну ціль окупантів в Україні
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Сергій Грабський наголошує, що солдати РФ не полишають спроб завдати нашим військам удару на різних напрямках. Він також звернув увагу на те, що у Херсонській області окупанти прикриті природним бар'єром – річкою Дніпро, тому поки бої будуть тривати.

Джерело: "24 Канал"

Військовий експерт розповів про головну ціль РФ в Україні

Треба розуміти, що для росіян є важливою, сакральною ціллю – утримання каскаду Каховського водосховища, – зазначає Сергій Грабський.

Російська влада "показує" водойму як доступ дніпровської води у Крим. Хоча всі чудово усвідомлюють, що жодна вода не може піти в анексований півострів, тому що сама інфраструктура Північнокримського каналу зруйнована.

Натомість для них це дуже важлива картинка. Тому вони намагатимуться стримувати наші війська і утримувати "коридор", – вважає військовий експерт.

За його словами, наразі залишається вкрай важливою ситуація на правобережжі Дніпра, де наші бійці успішно відігнали ворога від Миколаєва. Окрім того, українські воїни продовжують відтісняти загарбників і від Херсона, де ведуть бої на околицях.

Наша задача – повністю знищити угруповання противника на правому березі. Натомість потрібно розуміти, що боротьба на лівобережній Україні має певні складнощі, зокрема через специфіку географії, – наголошує Грабський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?