Військовий розповів, скільки військ потрібно Путіну, щоб дійти до Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Військовий розповів, скільки військ потрібно Путіну, щоб дійти до Києва

Військовий розповів, скільки військ потрібно Путіну, щоб дійти до Києва
Джерело:  online.ua

Для захоплення і контролю територій України знадобиться щонайменше 2 мільйони російських військ.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів учасник АТО і блогер Гліб Бабич.

Читайте також: В ійна з Росією: Муженко назвав кілька напрямків, з яких можуть вдарити війська Путіна
"Якщо ми підемо в повномасштабний наступ, їх режиму не залишиться нічого іншого, крім як реагувати на наш наступ. Якщо вони цього не зроблять - їх зметуть через два тижні. Вони втратять свій авторитет "крутих пацанів". Їм доведеться це робити. У них немає вибору", - підкреслив боєць АТО.
"Коли почнеться повномасштабна різанина - звичайно, у них все буде горіти. Звичайно, Росію це підломить. І навіть дійшовши, умовно кажучи, до Києва, вони не зможуть контролювати окуповану територію. Для того, щоб контролювати Україну - за простою методичкою - треба, як мінімум, 2 мільйони окупаційних військ. Цього не витримає жодна Росія", - додав Бабич.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Про наступ на Донецьк зараз говорять або ідіоти, або ті, хто хоче пекла в Україні - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?