Військового прокурора України дуже жорстко висміяли за конфуз: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Військового прокурора України дуже жорстко висміяли за конфуз: з'явилися фото

Військового прокурора України дуже жорстко висміяли за конфуз: з'явилися фото

У мережі висміяли головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, який осоромився, поділившись в своєму Facebook документом, який виявився фейком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Сініцина.
"Ось у мене особисто слово "д * біл" давно асоціюється з Толіком. Уже близько року точно. Почую десь "д * біл" в розмові і відразу така думка: "о, а що там Матіос, цікаво, як поживає?». Генерал-лейтенант юстиції вчора вирішив блиснути розумом та ерудицією і виклав радянський вирок про розстріл за відсутність прописки, який років п'ять уже гуляє однокласниками, ще й написав щось там пафосне про ссср - в'язницю народов.Только вирок виявився фейком", - написав він.
Читайте також: В ійськовий прокурор України зробив дивну заяву про великі втрати ЗСУ
Матіос у своєму Facebook написав:
"1955. Жах тюрми народів. Ганреною ЛНР / ДНР нас туди "ввічливо" запрошує сусід. Невже ти цього не бачиш, толерантна безвізова Європа?" - написав військовий прокурор, додавши фейковий документ.



Користувачі мережі висміяли Матіоса, накидавши йому в коментарі справжню довідку і альтернативні вироки.
Ігор Петренко:"Слава майстрам фотошопа. Матіос - Ви жжоте. Це висхідне фото, у Матіоса стерли дату (у всіх вироків є дата ЗАВЖДИ) і змінили текст. Юристи, блін".










Як повідомляв ONLINE.UA, суд Ужгорода 27 січня обере запобіжний захід для заступника мера міста Іштвана Цапа, якого раніше викрили в корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?