Візит Порошенка в Британію: Луценко повідомила деякі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Візит Порошенка в Британію: Луценко повідомила деякі деталі

Візит Порошенка в Британію: Луценко повідомила деякі деталі
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко представить під час візиту до Великої Британії, який пройде 18-19 квітня, проекти військово-технічного характеру, а також обговорить питання спрощення отримання британських віз для українських громадян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяви представника президента у Верховній Раді Ірини Луценко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Президент також буде говорити про проекти військово-технічного характеру. Навіть є такі передумови про те, що Велика Британія може розмістити деякі замовлення оборонного значення на підприємствах в Україні", - сказала Луценко.

Також Луценко заявила, що планується обговорення питань спрощення відкриття віз для громадян України у Велику Британію.

Як повідомляв ONLINE.UA, посол Великої Британі в Україні Джудіт Гоф відреагувала на відставку голови НБУ Валерії Гонтарєвої, заявивши, що вона забезпечила реформи у сфері банківського сектору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?