Візит посланця Путіна до ватажка ЛНР: з'явилися нові дані
Категорія
Події
Дата публікації

Візит посланця Путіна до ватажка ЛНР: з'явилися нові дані

Візит посланця Путіна до ватажка ЛНР: з'явилися нові дані

Стало відомо, що в окупований бойовиками ЛНР Луганськ прибув не прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, а радник Володимира Путіна Владислав Сурков.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Джерела в українській розвідці розповіли виданню, що не володіють інформацією про візит Пєскова в окупований Луганськ, але заявляють, що туди прибув Сурков.
"За нашими даними, Сурков приїхав на окуповані території 28 березня. Інформації про приїзд Пєскова у нас немає", - сказав співрозмовник видання.
Читайте також: Це по-путінськи: соцмережі обурив випадок на окупованому Донбасі, з'явилося фото
У свою чергу радник глави СБУ Юрій Тандит в коментарі каналу 112 Україна не підтвердив інформацію про приїзд Пєскова в Луганськ.
"Офіційно СБУ не коментує цю інформацію. Ми перевіряємо", - сказав він.
Сам Пєсков також спростував інформацію про його нібито таємний візит до окупованого Луганськ. Як пише Інтерфакс, відповідаючи на питання про перевірку СБУ інформації про те, що він відвідав Донбас, прес-секретар Путіна пожартував: "А я прямо з Луганська зараз і дзвоню".
"Жарт. Це чергова качка. Не звертайте на це увагу. А СБУ нехай працює, нехай перевіряє, це їх робота", - сказав Пєсков.
Як відомо, Владислава Суркова називають "сірим кардиналом" Кремля з питань окупованого Криму і Донбасу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький розповідав про свою віру в те, що коли-небудь пройде "референдум" про приєднання до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?