Візит радника Трампа до Москви: у Путіна прикинулися наївними
Категорія
Світ
Дата публікації

Візит радника Трампа до Москви: у Путіна прикинулися наївними

Візит радника Трампа до Москви: у Путіна прикинулися наївними
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі дізналися про приїзд до Москви радника обраного президента США Дональда Трампа Картера Пейджа з повідомлень ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Нагадаємо, Пейдж прибув до Москви в четвер, 8 грудня, щоб провести кілька зустрічей з підприємцями і політиками. За його словами, він залишиться в російській столиці до 13 грудня.

Читайте також: Пу тін обдурить: людині Трампа на пальцях пояснили задуми Кремля
Пєсков, коментуючи цю інформацію, заявив, що планів про зустріч співробітників адміністрації Путіна з радником Трампа немає.
"Ні, ми, чесно кажучи, ніяких контактів не мали і не маємо як і раніше, і в цьому випадку ніяких планів немає", - сказав він, додавши, що не знає, в якому статусі Пейдж прибув до Москви.
Прес-секретар Путіна також стверджує, що в Кремлі дізналися про візит Пейджа з повідомлень ЗМІ.
Як повідомляв ONLINE.UA, американський сенатор Джон Маккейн з Арізони, який критикував політику Путіна і очолював рух за надання зброї Україні, в грудні відвідає Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?