Візит Савченко на Донбас: стала відома реакція рядових бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Візит Савченко на Донбас: стала відома реакція рядових бойовиків ДНР

Візит Савченко на Донбас: стала відома реакція рядових бойовиків ДНР

Бойовики так званої ДНР негативно відреагували на візит народного депутата України Надії Савченко на Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Faceboook координатора групи "Інформаційний спротив", народного депутата Дмитра Тимчука.
"Згідно з доповіддю "МДБ ДНР" на ім'я ватажка "ДНР" О.Захарченка, візит на тимчасово окуповану територію Донецької області народного депутата України Савченко та забезпечення цього візиту з боку керівництва "республіки" викликав негативний резонанс серед більшості бойовиків "1-го АК ДНР" і співробітників "правоохоронних органів", - написав Тимчук.

Читайте також: Савченко в прямому ефірі не змогла відповісти на елементарні питання: з'явилося відео
У доповіді також наголошується, що окремі командири середньої ланки і керівники структурних підрозділів "МО ДНР" та "МВС ДНР" в приватних бесідах висловили "гостру негативну критику" на адресу Захарченка через сприяння цьому візитові.
У той же час сказано, що близько 30% "військовослужбовців" і "правоохоронців" "ДНР" підтримали візит, вважаючи, що "він сприяє "визнанню" "ДНР" з боку офіційного Києва".
Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко побувала на окупованому Донбасі разом з головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном.
Після її візиту представники бойовиків так званої ДНР заявили, що за прикладом Савченко чекають можливості відвідати своїх полонених в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?