Візит Савченко на Донбас: в Україні розкрили хитрий план Кремля
Категорія
Події
Дата публікації

Візит Савченко на Донбас: в Україні розкрили хитрий план Кремля

Візит Савченко на Донбас: в Україні розкрили хитрий план Кремля

В мережі з'явилося пояснення  візиту народного депутата Надії Савченко на окупований Донбас, під час якого вона побувала у макіївській колонії, де бойовики ДНР утримують українських полонених.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Сергія Висоцького.
"Якщо хто не розуміє, навіщо Савченко поїхала в Донецьк – почитайте товариша Кілінкарова (екс-депутата Верховної Ради від Компартії Спиридона Кілінкарова – Ред.). Колишній депутат-комуніст постійно ганяє на російські ефіри та працює за кремлівською методичкою. Легітимізація "ЛДНР" як суб'єктів – ось мета візиту", - написав Висоцький.


Читайте також: Поїздка Савченко на Донбас: з'явилася дуже скандальна деталь



Також він навів і повідомлення самого Кілінкарова, який зазначив, що "поки Київ безуспішно шукає альтернативу Мінську, Надія Савченко її демонструє — прямі переговори".
"Сідайте за стіл переговорів і вирішуйте — домовтеся на інших умовах, гаранти їх виконання з такими домовленостями погодяться. Є багато варіантів, але неприйнятний один — війна", - стверджує він.



Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко поїхала на окупований Донбас 24 лютого разом з головою організації "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном, нібито з метою відвідати українських військовополонених.
Пізніше було опубліковане відео, на якому Савченко пояснює мету своєї подорожі, а також закликає учасників переговорів у "нормандському форматі" обміняти полонених у форматі "всіх на всіх". Заяви скандального нардепа викликали гнів в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?