Візитка "Правого сектора": з'явилося відео нової божевільної пропаганди Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Візитка "Правого сектора": з'явилося відео нової божевільної пропаганди Росії

Візитка "Правого сектора": з'явилося відео нової божевільної пропаганди Росії
Джерело:  online.ua

Російське телебачення повідомило, що донецькі сепаратисти збили новий український безпілотник «Фурія», нібито через знаходження всередині нього візитної картки забороненого в Росії руху «Правий сектор».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Антикор.


Інцидент нібито стався 7 квітня на території Донецької області поблизу міста Ясинувата,


У репортажі з місця подій також наводиться коментар представника так званої ДНР Едуарда Басуріна, який повідомив, що візитна картка «тримала (материнську, - Ред.) плату» безпілотника. На підтвердження своїх слів Басурін показав оператору візитну картку червоно-чорного кольору, яка нібито перебувала під корпусом апарату.



Матеріал «П'ятого каналу» був показаний через 2 роки після того, як телеканал LifeNews поширив повідомлення про напад членів «Правого сектора» на блок-пост угруповання ДНР в Слов'янську. Тоді в репортажі повідомлялося про те, що автомобілі нападників повністю згоріли, проте речі, які знаходилися в них («зброя часів Другої світової війни, долари США і візитна картка Дмитра Яроша») залишилися цілими. Ця обставина дала інтернет-користувачам привід засумніватися в правдивості повідомлення каналу, в результаті чого фраза «Візитка Яроша» стала інтернет-мемом.


Нагадаємо,  суд Карелії оштрафував російського журналіста за розміщення в соцмережі фотографії "візитки Яроша".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?