Візьми даром: націоналізація "ПриватБанку" підірвала мережу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Візьми даром: націоналізація "ПриватБанку" підірвала мережу

Візьми даром: націоналізація "ПриватБанку" підірвала мережу
Джерело:  online.ua

Новина про те, що  Кабінет міністрів України офіційно підтвердив рішення про націоналізацію "ПриватБанку"  підірвала соціальні мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, 18 грудня в адміністрації президента відбулося засідання Кабінету міністрів, після цього відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони. В уряді й РНБО підтримали рішення про націоналізацію "ПриватБанку".
Журналіст Антон Швець в Facebook висміяв заяву, що приватні акціонери "ПриватБанку" самі запропонували уряду націоналізувати банк.
"Кричав... Приватні акціонери "Приватбанку" звернули до Уряду з пропозіцією, аби держава в інтересах клієнтів банку стала його повним власником. Самі пішки прийшли".
"Перший державний банк з філією на Кіпрі й дочірнім банком в Латвії?", - написав у Facebook почесний президент банку «Укргазбанк» і колишній депутат "Партії регіонів"Василь Горбаль.
Читайте також: Націоналізація "ПриватБанку": в банку розповіли, що буде з грошима клієнтів
"Тепер гроші і персональні дані більшості з нас - в державній установі. Вітаю", - іронізує відомий блогер Іван Оберемко.











Як повідомляв ONLINE.UA,

міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що після націоналізації "ПриватБанку" гроші його вкладників знаходяться в безпеці

.


Про те,

що повідомили про гроші вкладників керівники "ПриватБанку", читайте тут

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?