Визначився майбутній суперник українського боксера Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Визначився майбутній суперник українського боксера Ломаченка

Визначився майбутній суперник українського боксера Ломаченка
Джерело:  news.liga.net

Вчора на арені Медісон-сквер-гарден у Нью-Йорку відбувся бій між американським боксером Девідом Хейні та росіянином Зауром Абдуллаєвим. У результаті перемогу здобув господар рингу – перед початком п’ятого раунду Абдуллаєв відмовився від продовження боксерського поєдинку через травму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Ліга ».

Бій Хейні-Абдуллаєв за титул «тимчасового» чемпіона світу за версією WBC проходив у ваговій категорії до 61,2 кг. Перемога американця означає, що саме він стане суперником українця Василя Ломаченка. Це пояснюється тим, що статус «тимчасового» чемпіона передбачає обов’язкову участь у поєдинках з іншими найближчими претендентами.

За даними журналістів, бій між Ломаченком та Хейні може відбутися вже в грудні цього року. 20-річний американець поки йде в своїй професійній кар’єрі без поразок. У нього 23 перемоги, з яких 15 здобуто нокаутом.

Хейні став професіоналом у віці 16 років, але не міг відразу змагатися у США через вікове обмеження. Тому його перші 4 поєдинки проходили в Мексиці.

Нагадаємо, що 31 серпня у Лондоні український чемпіон по очках виграв у британця Люка Кемпбелла. Після цього він заявив, що хоче провести наступний бій з американцем Теофімо Лопесом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?