Вкрав – сідай: Зеленський зважився на нове резонансне звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Вкрав – сідай: Зеленський зважився на нове резонансне звільнення

Вкрав – сідай: Зеленський зважився на нове резонансне звільнення
Джерело:  online.ua

26 червня стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський зважився на чергове гучне звільнення - президент країни ухвалив рішення про відставку Андрія Балоня з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. За словами глави держави, він отримав достовірну інформацію від працівників СБУ про те, що в оточенні голови обласної державної адміністрації відбуваються "неправильні речі". Що це за "неправильні речі" - Володимир Зеленський поки не пояснив, однак наголосив, що та людина, яка краде, повинна сидіти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"Отримав декілька днів тому від Служби безпеки України інформацію щодо того, що в оточенні голови обласної державної адміністрації відбуваються, м’яко кажучи, неправильні речі, пов’язані з порушенням закону України. Закон один для всіх. Тому коли я одержав цю інформацію, одразу сказав, що звільню голову облдержадміністрації. А правоохоронні органи мають займатися всім іншим... Немає "наші – не наші". Вкрав – сідай", – розповів Володимир Зеленський під час спілкування із журналістами в межах робочої поїздки до Херсонської області.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно в команді глави держави Володимира Зеленського озвучили важливе попередження українським посадовцям. Зокрема, в уряді пригрозили звільненням главам митниці і податкової, якщо вони не збільшать планові надходження до держбюджету. Як відомо, станом на сьогодні, в митній службі вже відбулися масштабні чистки по регіонах — під звільнення потрапила майже половина регіональних керівників. Цими даними поділився очільник Мінфіну Сергій Марченко.

"Керівникам податкової та митної служб поставлено завдання збільшити планові надходження на 10-15%. Якщо вони не впораються, то будуть звільнені", — озвучив останнє попередеження міністр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир  Зеленський нарешті зізнався, чому так часто змінює міністрів. За його словами, кадрові ротації в Кабінеті міністрів України триватимуть, поки уряд не стане "ідеальним".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?