Влада Британії кумедно потролила Зеленського та звернулася до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада Британії кумедно потролила Зеленського та звернулася до українців

Влада Британії кумедно потролила Зеленського та звернулася до українців
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії продовжить підтримувати Україну й сподівається на співпрацю з Володимиром Зеленським, який переміг на виборах президента України. Про це заявив у Twitter голова Міністерства закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант, реагуючи на попередні результати другого туру виборів, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, британський дипломат доволі кумедно потролив шоумена, нагадавши у своєму привітанні про його акторську кар'єру та роль президента України в популярному серіалі "Слуга народу".

"Вітаю Володимира Зеленського та Зе Команду з успіхом на виборах. Ви зараз справді будете слугою народу", - сказано в повідомленні Ханта.

Окрім того, політик звернувся до всіх українців, нагадавши, що Британія продовжує підтримувати Україну.

"Ми очікуємо на співпрацю, оскільки Об'єднане Королівство продовжує підтримувати Україну, її обраний євроатлантичний курс, процес реформ та безпеку", – заявив Хант.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському зателефонував американський лідер Дональд Трамп. Варто зазначити, що телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?