Влада не бачить ознак підготовки РФ до повторного наступу на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада не бачить ознак підготовки РФ до повторного наступу на Київ

Влада не бачить ознак підготовки РФ до повторного наступу на Київ
Джерело:  online.ua

За словами очільника Київської військової адміністрації генерала Миколи Жирнова, наразі ознак формування російських військ для наступу на українську столицю немає, однак небезпека все одно залишається.

Джерело: КМДА

Ознак підготовки РФ до ще одного наступу на Київ немає

Наразі, якщо дивитися на Брянську та Курську області, то фактичних ознак формування військ ми не спостерігаємо. Однак знаємо, що Російська Федерація може також використовувати і території Білорусі. Київ, як столиця, є пріоритетною ціллю для захоплення російськими військами. Враховуючи значну кількість людського та матеріально-технічного ресурсу в Росії, небезпека повторного наступу залишається, - наголосив Микола Жирнов.

За його словами, з метою повторного наступу ворогу потрібно створити велике угрупування військ, а для цього потрібен час на підготовку. У сьогоднішніх умовах раптово або за короткий термін це зробити майже неможливо.

Ми щодня пильно стежимо за діями противника. Загроза існує та існуватиме доки ми не переможемо, однак Київ готується дати належну відсіч ворогу! - зазначив очільник Київської ОВА.

Микола Жирнов (фото - facebook.com)

Як уже згадувалося раніше, в мережі зараз активно ширяться чутки про те, що росіяни, у разі успіху на Донбасі, можуть вдруге спробувати взяти Київську та Чернігувську області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?