Влада підготувала українцям приємний сюрприз на День закоханих
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада підготувала українцям приємний сюрприз на День закоханих

Влада підготувала українцям приємний сюрприз на День закоханих
Джерело:  online.ua

Мін'юст приготував українцям приємний сюрприз на День закоханих. 14 лютого в День Святого Валентина всі закохані зможуть зареєструвати шлюб до 24:00. До півночі одружитися можна буде не у всіх РАЦСах країни, а тільки в тих, які беруть участь в програмі Кохання поза часом-2020. ONLINE.UA публікує адреси РАЦСів по всій Україні, де закохані українці зможуть зареєструвати шлюб до пізньої ночі.

"У День Святого Валентина, 14 лютого, з 08:00 до 24:00 всі закохані зможуть подати до відділу державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати шлюб, якщо він призначений в вищевказаний день", - йдеться в повідомленні Мін'юсту .

У програмі Кохання поза часом в 2020 році будуть приймати участь РАЦСи в обласних містах. Повний перелік адрес відділень реєстрації актів цивільного стану можна подивитися тут. У Києві заяву можна буде подати до міського відділу державної реєстрації шлюбів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції, який розташований за адресою - проспект Перемоги, 11.

Слід зазначити, що такий приємний сюрприз закоханим українцям влада робить не перший рік. Традицію продовжувати роботу РАЦСів в День закоханих ввели ще кілька років тому. До речі, 14 лютого 2018 року був зафіксований найдовший робочий день в РАЦСах за 100 років існування юстиції. Фінальне одруження в той день відбулося о 23:22.

Раніше ONLINE.UA робив подоборку кращих привітань для закоханих на День Святого Валентина 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?