Влада повідомила про нову загрозу для українців під час карантину
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада повідомила про нову загрозу для українців під час карантину

Влада повідомила про нову загрозу для українців під час карантину
Джерело:  online.ua

Під час карантину у зв'язку із протидією коронавірусу в Україні активізувалися рейдери - в Опендатабот детально розповіли про перший такий випадок, який стався з харківською юридичною компанією "Форум", та закликали усіх українців бути обережними та уважними. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу платформи для роботи з відкритими даними.

Згідно з останніми даними, 13 березня власник харківської компанії ТОВ "Юридична інвестиційна компанія "Форум" Михайло Лисенко отримав від Опендатабот повідомлення про те, що у його компанії змінились власники та директор.

"Новим директором та одноособовим власником став невідомий - Заїка Олег Анатолійович", - було сказано у повідомленні.

Вказано, що юристи компанії одразу звернулись до органів прокуратури та Антирейдерської комісії Мін'юсту за захистом своєї компанії. Однак наразі профільні державні органи призупинили свою роботу через карантин.

Вже вдалося з’ясувати, що незаконні реєстраційні дії проводив державний реєстратор із Херсонської області - Мустафаєв Фаріт Анварович. Цей реєстратор також є фігурантом в декількох кримінальних провадженнях та відповідачем по цивільним справам у зв'язку з незаконими реєстраційними діями.

"Скоріш за все, рейдерство було потрібно, щоб захопити майно нашої компанії - трьох квартир у Харкові", - припустив законний директор та співзасновник компанії Михайло Лисенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 січня глава держави  Володимир Зеленський записав нове відео з промоцією роботи Офісу протидії рейдерству. За словами глави держави, наразі Офіс працює дуже результативно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?