Влада повинна вводити санкції проти проросійських ЗМІ в Україні — професор нейропсихології Богдан Ткач
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада повинна вводити санкції проти проросійських ЗМІ в Україні — професор нейропсихології Богдан Ткач

Влада повинна вводити санкції проти проросійських ЗМІ в Україні — професор нейропсихології Богдан Ткач
Джерело:  online.ua

Чому вкрай важливо боротися із проросійськими ЗМІ в Україні та що для цього повинна зробити влада країни обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

В українському суспільстві доволі довго тривають дискусії про те, чи достатньо зробила влада нашої країни, щоб не допустити початку повномасштабної війни з росією.

Всі знають, що в Україні протягом тривалого періоду активно працювали російські агенти впливу, які намагалися розколоти наш народ та підготувати його до капітуляції та окупації.

Проблема полягає в тому, що люди кремля в Україні досі продовжують виконувати завдання москви на інформаційному фронті.

Що влада повинна зробити з проросійськими ЗМІ в Україні

Очевидно, що проти таких "ідеологічних мислителів" повинно наше суспільство, наша влада застосовувати санкції. І для цього є відповідні служби, які слідкують за безпекою в нашій країні. Це їхній прямий обов’язок, — наголошує професор нейропсихології Богдан Ткач.

Ткач також звертає увагу на те, що нам як громадянам потрібно бути небайдужими до такої несправедливості і спотворення реальності українськими медіа.

Професор нейропсихології нагадує, що журналісти не мають жодного права представляти поодинокі випадки як загальну картину, тенденцію того, що відбулося.

Читайте також: Стокгольмський синдром: чому деякі українці виправдовують злочини росіян

Чому українцям не можна забувати про інформаційну гігієну

Нам треба бути як ніколи пильними і уважними до будь-якої інформації, яка знаходиться в нашому просторі та поза його межами. Оскільки цей контент грає проти нас. Він може здійснити десенсибілізацію антиросійських тенденцій у світі. І люди стануть м’якшими і скажуть: «Нащо ті санкції проти росії? Дивіться, яка вона хороша». Окрім того, вони надихнуть росіян з більшим бажанням йти на війну і вбивати нас. Тому тут треба бути дуже уважним, — підсумовує Богдан Ткач.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?