Влада США неочікувано розкритикувала КНДР
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада США неочікувано розкритикувала КНДР

Влада США неочікувано розкритикувала КНДР

Державний секретар США Майк Помпео, виступаючи перед Азіатським форумом з безпеки в Сінгапурі, заявив, що Північна Корея не виконує своїх зобов'язань з денуклеаризації і досі порушує численні резолюції Ради безпеки ООН, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Глава КНДР Кім Чен Ин узяв на себе зобов'язання прагнути до денуклеаризації. Міжнародне співтовариство зажадало, щоб він робив це у відповідності з резолюціями Ради безпеки ООН. Північна Корея порушує свої зобов'язання, вона порушує одну, а то й обидві резолюції Радбезу ООН",- сказав він.

Окрім того, Помпео додав, що для повної денуклеаризації Корейського півострова ще дуже багато що належить зробити.

Нещодавно стало відомо, що КНДР має намір підключити Пекін до процесу підготовки і переговорів за заявою про закінчення війни. Також Китай повинен приєднатися до мирних переговорів, щоб стабілізувати процес денуклеаризації.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Держдепартаменту США Майк  Помпео заявив, що Штати не допустять затягування  переговорів з ядерного роззброєння Північної Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?