Внаслідок атаки армії РФ на Суми є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Внаслідок атаки армії РФ на Суми є загиблі

Внаслідок атаки армії РФ на Суми є загиблі
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Офісу президента України, внаслідок атаки дронами злочинної армії РФ на Суми та влучання у житловий будинок загинула одна людина.

Джерело: Telegram керівника ОП

Що відомо про наслідки атаки ворожих дронів на Суми  

Унаслідок російського удару БПЛА, в п’ятиповерховому житловому будинку загинула 1 особа, - повідомив глава ОП Андрій Єрмак.

За інформацією заступника міського голови Сум Станіслава Полякова, кілька місцевих жителів також отримали травми та поранення.

Чи варто боятись нових атак армії РФ по Києву 

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, російські військові злочинці планують і надалі здійснювати ракетні атаки по Україні із використанням ударних іранських дронів.

При цьому відсутність спроб ворожих атак на Київ протягом останніх кількох днів не свідчить про зникнення загрози атак.

Так, за його словами, противник не відмовляється від терористичного методу війни.

Зокрема, балістичними ракетами, маю на увазі С-300, б'є. Ну і БПЛА будуть надалі застосовувати. На це є багато причин чому вони це роблять. Бувають дні коли більше, але коли менше. Якщо ми вже три дні не бачили обстрілів це не значить, що треба розслаблятися і вони зменшилися. Ну от ворог вирішив собі таким чином спланувати. Може, ведуть якусь підготовку. Може, десь на інших напрямках переорієнтовують свої сили, - зазначив Ігнат.

Він підкреслив, що для розуміння того, чому більшість ворожих атак відбувається саме вночі, треба пам'ятати, що атаки у нічний час ускладнюють роботу ППО.

А я нагадаю, що це не лише зенітні ракетні комплекси, це і мобільні вогневі групи і винищувальна авіація. Це теж частина ППО, яка з повітря знищує ракети і "Шахеди". Тому противник частіше всього по ночах завдає ударів, але інколи робить це і вдень, щоб було складніше знищувати повітряні цілі. Не мати до них візуальної прив'язки, - наголосив Ігнат.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?