Вночі бойовики скоїли 71 обстріл позицій українських військ - штаб АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Вночі бойовики скоїли 71 обстріл позицій українських військ - штаб АТО

Вночі бойовики скоїли 71 обстріл позицій українських військ - штаб АТО

Обстановка в зоні проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


"За минулу добу зафіксовано 71 обстріл позицій українських військ. З них 36 на Донецькому напрямку, 22 на Маріупольському і 13 на Луганському", - йдеться в повідомленні.


Бойовики активізували свої дії з настанням сутінків і продовжили використання забороненого мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82 і 120 мм. Так на Донецькому напрямку терористи тричі обстріляли опорні пункти українських військ поблизу Авдіївки і Зайцеве, випустивши при цьому 17 хв.


З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по опорних пунктах в районі Пісків, Дослідного, Новгородського, Троїцького і Майорська. БМП і снайпери обстріляли позиції сил АТО поблизу Троїцького.


На Маріупольському напрямку бойовики з міномета калібру 82 мм вели вогонь по укріпленнях українських бійців поруч з Талаківкою, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - по опорних пунктах поблизу Красногоровки і Мар'їнки. На Луганському напрямку сепаратисти обстріляли з міномета і АГС позиції українських військ поряд з Орехово.


Неприцільний вогонь бойовики вели по позиціях ВСУ з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів в районі Майорська, Красногоровки, Авдіївки, Луганського, Богуславського і Новозванівки.


Після опівночі обстріли українських позицій припинилися.

Раніше повідомлялося, що  бойовики ведуть обстріл  по вже окупованих містам Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?