Воєнний стан в Україні: опублікований правильний указ Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Воєнний стан в Україні: опублікований правильний указ Порошенко

Воєнний стан в Україні: опублікований правильний указ Порошенко
Джерело:  online.ua

Правильний указ Порошенко про воєнний стан в Україні 28 листопада був офіційно опублікований у виданні центральних органів виконавчої влади України "Урядовий кур'єр", повідомляє ONLINE.UA.

Документ свідчить, що воєнний стан в Україні вводиться з 14:00 26 листопада терміном на 30 днів - до 14:00 26 грудня. Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Також 28 листопада президент України Петро Порошенко підписав закон про затвердження указу, яким в Україні вводиться воєнний стан.

Нагадаємо, напередодні "Урядовий кур'єр" помилково опублікував скасований указ Порошенко про воєнний стан. У цьому документі говорилося, що воєнний стан в Україні вводиться на 60 днів і по всій території України, а не по окремим областям.

Відповідно до опублікованого на сайті ВР тексту доопрацьованого проекту закону, указ Президента України від 26 листопада 2018 року №393 "Про введення воєнного стану в Україні", за який проголосували нардепи, затверджується із застереженням щодо його введення в 10 регіонах - Вінницькій, Луганській, Донецькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській та Запорізькій областях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що означає введення воєнного стану в Україні і що передбачає закон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?