Воєнний стан в Україні: опублікований указ Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Воєнний стан в Україні: опублікований указ Порошенко

Воєнний стан в Україні: опублікований указ Порошенко
Джерело:  online.ua

На сайті українського глави оприлюднений указ про введення в дію рішення РНБО про введення воєнного стану в Україні. Порошенко ввів його в дію перед засіданням Верховної Ради, де буде прийнято остаточне рішення про введення особливого режиму в країні через агресію Росії, повідомляє ONLINE.UА.

"Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року" Щодо надзвичайних заходів щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України і введення воєнного стану в Україні ", - йдеться в тексті указу.

У документі зазначено, що РНБО вважає за необхідне ввести воєнний стан в Україні для створення умов по відсічі збройної агресії Росії. Пропонується ввести воєнний стан в Україні з 14:00 26 листопада по 25 січня 2019 року.

Слід зазначити, що рішення РНБО щодо воєнного стану України містить 12 пунктів, останній з яких таємний. Даний указ Порошенко буде розглянуто на екстреному засіданні Верховної Ради, яке почнеться о 16:00 26 листопада. Крім цього указу, Порошенко зареєстрував у парламенті законопроект про введення воєнного стану в Україні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що передбачено законом, якщо в Україні вводиться воєнний стан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?