Волкер здійснить терміновий візит на Донбас: названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер здійснить терміновий візит на Донбас: названа причина

Волкер здійснить терміновий візит на Донбас: названа причина
Джерело:  online.ua

14 травня спецпредставник Держдепу США Курт Волкер відвідає Донбас. Причиною термінового візиту стала необхідність в оцінюванні ситуації на сході України.

Про свій візит на Донбас Волкер повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"На наступному тижні я поїду на схід України, щоб побачити ситуацію на місцях і дізнатися про гуманітарну кризу на Донбасі",- написав Волкер.

Раніше про візит Волкера на Донбас повідомляв український глава Петро Порошенко. Про поїздку координатора ситуації на сході України з боку Держдепу США стало відомо після переговорів Порошенко з Макроном і Меркель, на яких обговорювалася ситуація на Донбасі і в Криму.

Слід зазначити, що на наступний день після візиту Волкера на Донбас в США пройде прес-конференція посла США в Україні Марі Йованович і глави Бюро Агенції США з міжнародного розвитку Брока Бірмана, на якій буде оголошено про виділення нової фінансової допомоги Україні - США планують надати Україні 125 млн доларів на стабілізацію ситуації на Донбасі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Курт Волкер назвав єдиний спосіб завершення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?