Волкер зізнався, як насправді Трамп ставиться до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер зізнався, як насправді Трамп ставиться до Зеленського

Волкер зізнався, як насправді Трамп ставиться до Зеленського
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп спочатку скептично поставився до перемоги на виборах глави держави в Україні Володимира Зеленського. Про це повідомив колишній спецпредставник президента США в Україні Курт Волкер у ході слухань у конгресі щодо імпічменту, передає ONLINE.UA з посиланням на "АВС".

"Не дивлячись на позитивні відгуки тих членів американської делегації, хто був присутній на інавгурації Зеленського, президент Дональд Трамп отримував інші, негативні відгуки про нового керівника України", – сказав він.

Волкер також зазначив, що нове керівництво України презентував у вельми негативному світлі адвокат Трампа Рудольф Джуліані.

"23 травня, після повернення з України, ми намагалися переконати президента, що Зеленський – кращий шанс для цієї країни вибратися з корупційноъ трясовини, в якій вона перебувала останні 20 років. Ми переконували Трампа запросити Зеленського у Білий дім. Але президент був налаштований вкрай скептично. І це зрозуміло, враховуючи корупційну історію", – сказав Волкер.

Варто зазначити, що саме це і стало причиною того, що рішення про зустріч із Зеленським затягнулося на місяць. Білий дім просто вирішував, як вчинити.

Як повідомляв ONLINE.UA, помічник глави держави Володимира Зеленського Андрій Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Брайаном Ланза, який допомагав зняти американські санкції з російського олігарха Олега Дерипаски.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?