Volkswagen Jetta: історія всіх поколінь
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Volkswagen Jetta: історія всіх поколінь

Volkswagen Jetta: історія всіх поколінь
Джерело:  online.ua

Автомобіль Volkswagen Jetta проводиться з 1979 року і сьогодні налічує вже сім поколінь. Чотиридверний седан на п'ять місць спочатку розроблявся на платформі "Гольфа", але при цьому не отримав кузов у вигляді укороченого хетчбека.

Ключові моменти і зміни

Перший автомобіль був випущений в Вольфсбурзі. Вироблялися вони з бензиновими і дизельними силовими агрегатами. А за додаткову плату перше покоління Фольксваген Джетта можна було придбати ще й з триступеневої АКПП.

Головні характеристики кожного покоління:

  • обробка велюром салону і нові матеріали для інших частин;

  • багате технічне оснащення за допомогою спортивних сидінь і АКПП;

  • п'ять модифікацій в період з 1992 по 1998 рік, поліпшена безпека;

  • в Європі виходив під назвою Bora, відомий трьома нетиповими модифікаціями;

  • змінився зовнішній вигляд (бампер з хромованою решіткою, задня частина), додалися внутрішні опції;

  • представлено в бюджетних і більш оснащених версіях, змінилася оптика;

  • випускається з 2018 року, має хорошу оснащення систем безпеки і внутрішнього комфорту.

Так, кожне покоління отримувало від виробників все більше нових характеристик, які відповідають параметрам сучасності. У цьому випадку Volkswagen приділяє досить багато уваги відразу всіма чинниками: зовнішній вигляд, поповнення внутрішніх опцій, поліпшення безпеки пасажирів і водія.

Переваги в поколіннях

Volkswagen Jetta залишається одним з небагатьох автомобілів минулого століття, які до сих пір присутні на вторинному ринку. Наприклад, на сервісі OLX можна знайти моделі другого покоління. Вони до сих пір на ходу і можуть цілком комфортно для всіх виконувати свої завдання.

Серед переваг у всіх поколіннях відзначимо низьку вартість комплектуючих, простий ремонт, довговічність. При правильному догляді за автомобілем він працює ще довгі роки. Тому під час покупки старої машини бажано самому проїхатися за кермом і переконатися в справності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?