Волочкову підпалили і ледь загасили: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Волочкову підпалили і ледь загасили: з'явилися фото і відео

Волочкову підпалили і ледь загасили: з'явилися фото і відео
Джерело:  Instagram

Скандальна російська  балерина Анастасія Волочкова  показала шанувальникам, як "горіла" в салоні краси.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram танцівниці.
Анастасія вирішила спробувати новий вид терапії - вогненний масаж.
"Сьогодні зі мною трапилося таке... вперше... мене підпалили. І я горіла синім полум'ям. Рекомендую всім, хто хоче підбадьоритися і зняти негатив. Допомагає. Ділюся від душі", - підписала зірка ролик, на якому видно, що її не змогли з першого разу загасити.


"Спа-салон, в якому я побувала, дійсно, унікальний! Здавалося б, в невеликому приміщенні відразу безліч різноманітних процедур. Професійний масаж, ширяння різноманітними віниками в хаммамі, в якому Даніель створює ефект російської лазні з використанням відварів і льоду... І , звичайно, чарівний випал вогнем! Мене погасити було складно, оскільки я сама вогонь. Вічний. Але стан тіла і душі після таких процедур вражає", - підписала Волочкова колаж з фото, зроблених в салоні краси.
Читайте також: Джигурда показав наслідки свого побиття


Шанувальники почали розпитувати балерину про відчуття, які вона отримала, а деякі просто жахнулися і відзначили, що з собою б такого не зробили.


А більш широко розкривши очі передплатники Волочкової помітили незвичайний зовнішній вигляд масажиста: "А чому фокусник Даніель без штанів, вибачте?", "Круто! І чоловік в трусиках! Заглядіння!".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Анастасія Волочкова показувала фото, на якому позує лежачи на сіні, обклавшись смерековими банними віниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?