Володимир Кличко розповів, чим небезпечний його суперник
Категорія
Спорт
Дата публікації

Володимир Кличко розповів, чим небезпечний його суперник

Володимир Кличко розповів, чим небезпечний його суперник
Джерело:  online.ua

Легенда суперважкої ваги українець Володимир Кличко розповів про сильні сторони чемпіона світу IBF Ентоні Джошуа, з яким він битиметься 29 квітня в Лондоні.
"Тренуючись в моєму таборі. Джошуа побачив, як працюють топ-бійці і як готується чемпіон. Тому я думаю, що Джошуа навчився багато чому. Він виразно пристосував це до своєї підготовки. Але і я не сидів склавши руки і спостерігав за ним. Можу сказати , що у нього прекрасна команда, яка підводить його до бою максимально сильним. Так, він молодий і у нього всього 18 боїв. Але Майк Тайсон став чемпіоном світу в 20 років. Він став чемпіоном, будучи ще дитиною. Так що все відносно. Я вірю в талант Джошуа, він неймовірний атлет і майстерний боксер. Незалежно від результату нашої зустрічі, я привітаю його", - розповів Джошуа в інтерв'ю Boxingscene.

Читайте: В олодимир Кличко розповів про свої шанси на чемпіонський бій
Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. На кону стоятиме три титули - WBA Super, IBF і IBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?