Володимир Кличко: я мотивований до кінчиків волосся
Категорія
Спорт
Дата публікації

Володимир Кличко: я мотивований до кінчиків волосся

Володимир Кличко: я мотивований до кінчиків волосся
Джерело:  online.ua

Легенда суперважкої ваги Володимир Кличко заявив, що його майбутній бокс з чемпіоном світу за версією IBF британцем Ентоні Джошуа є справжнім новорічним подарунком.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Кличко сказав в інтерв'ю мюнхенській газеті Abenzeitung.
"Це найбільший, найкращий подарунок. Йдеться про три чемпіонські пояси, та ще й в такому легендарному місці, як стадіон "Уемблі", - сказав Кличко.

Читайте: Британ ці розмели 50 тисяч квитків на бій Кличка
Український боксер підкреслив, що цей бій краще реваншу проти Тайсона Ф'юрі, що не відбувся.
"Я мотивований до кінчиків волосся. Я більше року чекав реваншу проти Тайсона Ф'юрі, готувався до нього. Але цей бій ще краще. Очікування того варте. На цей бій чекають всі", - сказав Кличко.

Дивіться: Кличко — Джошуа: прогноз букмекерів на бій
Кличко зазначив, що в цього разу не буде бруду, оскільки Джошуа є його другом.
"Поза рингом ми друзі, але коли ми зустрінемося в рингу, дружби не буде. Якщо він переможе, я привітаю його. Якщо виграю я, то допоможу йому повернутися на вершину. Він майбутнє суперважкої ваги і чудовий боксер. Але більш важливо, що він видатний посол нашого виду спорту. Не буде висловлювань в стилі "Я з'їм твоїх дітей". Ми не будемо кидати стільці або столи. Ми хочемо бути рольовими моделями. У спорті, мета якого жорстко вдарити суперника, одиниці можуть поводитися по-людськи і з повагою. За часів, коли світ стає все більш божевільним, це може бути важливим посланням", - заявив Кличко.

Читайте: В олодимир Кличко розповів, чим небезпечний його суперник
Нагадаємо, бій Кличко — Джошуа відбудеться 29 квітня. На кону буде три титули - WBA Super, IBF і IBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?