Володимир Кличко зробив важливу заяву про відхід з боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Володимир Кличко зробив важливу заяву про відхід з боксу

Володимир Кличко зробив важливу заяву про відхід з боксу
Джерело:  online.ua

Легенда суперважкої ваги українець Володимир Кличко готовий до відходу з боксу.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Кличко-молодший розповів в інтерв'ю німецькій газеті Hamburger Abendblatt.
"Завершення кар'єри? Не думав про конкретні терміни, але, виходить, готуюся до цього вже давно - досить тривалий час не зациклююсь тільки на боксі. Це, до речі, теж одна з тем моєї лекторської програми: що потрібно робити для того, щоб мати декілька варіантів розвитку кар'єри", - розповів Володимир Кличко.
Читайте: Бій Кличко - Джошуа встановить грандіозний рекорд
У приклад Володимир поставив свого старшого брата Віталія Кличка.
"Мій брат Віталій, який був чемпіоном світу у суперважкій вазі, а зараз став мером Києва, - приклад для мене. Також, як і мій друг Арнольд Шварценеггер, який досяг успіху як спортсмен, актор і політик. Він домігся цього тому, що будуючи кар'єру в одному виді діяльності, готувався до наступного. Хто сьогодні не думає про майбутнє, завтра стане переможеним. Але я не бачу себе виключно в якості викладача. На даний момент це цікаво, але я просто хочу передати свій досвід: нехай інші ним скористаються і домагаються успіху - в науці, на рингу або десь ще", - підкреслив Кличко.
Читайте: Експерт боксу назвав суперника Кличко жовторотиком
Володимир згадав, що 20 років тому і не мріяв про те, що буде боксувати в 41 рік.
"Зараз мені 40, у мене багато енергії і досвіду - це прекрасний час. Переконаний, все в житті відбувається вчасно. Зараз, спираючись на життєвий досвід, на багато речей я дивлюся по-іншому, ніж раніше. Приклади? Будь ласка. У 1996-му році, коли я у 20-річному віці виграв "золото" на Олімпіаді, я думав, що досяг максимуму в боксі. Тоді промоутер Клаус-Петер Коль запропонував мені професійний контракт і відкрив мені новий світ. У 24 роки я був чемпіоном світу і знову думав про те, що вже досяг поставлених завдань. Те, що в 41 рік я ще буду виходити на ринг, тоді я навіть не міг уявити", - зізнався Володимир Кличко.
Читайте:  Джошуа зробив гучну заяву про супербій з Кличком
Нагадаємо, 29 квітня Володимир Кличко буде битися з британцем Ентоні Джошуа в бою за титули WBA Surep, IBF і IBO у суперважкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?