Володимир Зеленський підкорив мережу фото з шаурмою
Категорія
Україна
Дата публікації

Володимир Зеленський підкорив мережу фото з шаурмою

Володимир Зеленський підкорив мережу фото з шаурмою
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський опублікував фото, на якому він зображений з шаурмою в руці. На знімку присутня також його команда. Що цікаво, лише за півгодини публікація набрала понад 500 тисяч лайків в Instagram глави держави, передає ONLINE.UA.

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як ви бачите, немає нічого ганебного", - зазначив політик.

Він також додав, що подібні перекушування допомагають "не відриватися від людей", а це, на думку президента, корисно тим, хто при владі.

Користувачі неоднозначно відреагували на цей пост.

"Якось незвично, але чому ні?; тільки забезпечте санітарний контроль "шаурмельнь"; це найсвіжіший президент; чому ви займаєтеся цими дурницями? хто буде вирішувати проблеми країни?; пишаємося нашим президентом і тим, що він завжди з народом; ось це я розумію - їжа богів; Вовку з Кварталу можна вивезти, а Квартал з Вовки - ніколи; жарти-жартами, але ми чекаємо реальних дій", - пишуть користувачі соціальних мереж в коментарях до фото.

Як повідомляв  ONLINE.UA, очільник виборчого штабу "Слуги народу"Олександр Корнієнко заявив, що від політсили до Верховної Ради планує балотуватися актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков (Юзик), а також кілька учасників "Ліги сміху".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?