Володимир Зеленський вітається з українцями біля Ради - найяскравіші фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Володимир Зеленський вітається з українцями біля Ради - найяскравіші фото

Володимир Зеленський вітається з українцями біля Ради - найяскравіші фото
Джерело:  online.ua

Зранку 20 травня новообраний Президент України прибув до Верховної Ради на урочисте засідання. Володимир Зеленський вітався із людьми, які зібралися, аби побачити церемонію інавгурації, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що біля будівлі Верховної Ради зібралося багато українців та гостей столиці, які спостерігали за церемонією за спеціальною огорожею. Володимир Зеленський відразу після своєї появи підійшов до присутніх, аби із ними привітатися.На появу обраного гаранта присутні українці реагували емоційно. Зеленський відразу підійшов до них – із деким привітався, з іншими зробив фото.

Після цього новообраний гарант зайшов до Верховної Ради. Там він склав присягу на вірність українському народові на Пересопницькому Євангелії, після чого отримав свідоцтво та офіційні символи голови держави – знак президента України, печатку і булаву.
Зеленський розповів, що все життя намагався смішити людей, але у наступні 5 років на посту президента він зробить все, щоб українці не плакали.

"Протягом всього життя я намагався робити все, щоб українці посміхалися. У наступні 5 років - я зроблю все, щоб українці не плакали", - сказав президент.

За словами президента, у гіморі він відчував свою місію.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський під час церемонії інавгурації заявив, що планує розпустити Верховну Раду України восьмого скликання.

Фото - 24 Канал

Фото - 24 Канал

Фото - 24 Канал

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?