Володимир Жириновський помер. Він закликав бомбити Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Володимир Жириновський помер. Він закликав бомбити Україну

Володимир Жириновський помер. Він закликав бомбити Україну
Джерело:  online.ua

6 квітня російська влада офіційно заявила, що помер скандальний українофоб Володимир Жириновський, який ще декілька місяців тому публічно закликав бомбити Україну. Це підтвердив спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін.

Джерело: Телеграм-канал В'ячеслава Володіна

Помер українофоб Володимир Жириновський

Після тяжкої та тривалої хвороби пішов із життя Володимир Вольфович Жириновський... Його особистість настільки масштабна, що без нього важко уявити історію розвитку політичної системи сучасної Росії, - йдеться в повідомленні речника Держдуми РФ.

Фото - скриншот

Не можна не згадати про те, що у Росії про смерть Жириновського повідомляли ще 25 березня. Інформацію про смерть Жириновського підтвердив сенатор Олександр Пронюшкін, однак Володін тоді все заперечував.

Що важливо знати про Жириновського

В Україна скандальний політик відомий своїми абсурдними й українофобними заявами. До прикладу, напередодні Нового 2022 року він публічно пропонував Кремлю "бомбити Україну та Європу в новорічну ніч".

Ба більше, у березні минулого року у прямому ефірі пропагандистів він завивав як вовк. Таким чином українофоб вирішив показати, як мають реагувати світові лідери на війну.

Окрім того, Жириновський обіцяв заплатити 10 мільйонів рублів тому, хто вчепить російський триколор над Києвом, а в лютому 2020 року радив "напалмом спалити Київ та Львів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?