Вона огидна жінка: Кеті Перрі опинилася в епіцентрі гучного секс-скандалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вона огидна жінка: Кеті Перрі опинилася в епіцентрі гучного секс-скандалу

Вона огидна жінка: Кеті Перрі опинилася в епіцентрі гучного секс-скандалу
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Кеті Перрі знову опинилася в центрі скандалу - 34-річну виконавицю звинуватили у секс-проступкові, який вона вчинила ще 7 років тому. Про доволі дивний вчинок зірки розповів модель Джош Клосс на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Хлопець стверджує, що неприємний інцидент трапився на святкуванні дня народженні його друга.

"Мій друг просто помирав від бажання зустрітися з нею. Я його привів на день народження. Коли я побачив Кеті, ми обнялися. А коли я повернувся, щоб представити свого друга, вона стягнула з мене мої штани і нижню білизну, щоб продемонструвати своїм друзям і всім присутнім мій пеніс. Можете собі уявити, як ніяково я себе відчував?", – заявив Джош Клосс.

Він наголосив, що розповів цю історію, оскільки майже у всіх секс-скандалах фігурують чоловіки, а, на його думку, жінки залишаються безкарними.

"Я говорю зараз це, щоб сказати, що жінки, у яких є влада, такі ж огидні, як і чоловіки. Зізнатися в тому, що хтось так жорстоко з тобою поводився, було важко, і це забрало дуже багато часу", - пояснив хлопець.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярна співачка Кеті Перрі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних співачок 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?