Вона повинна нормально працювати: Дуда закликав розблокувати комісію Україна - НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Вона повинна нормально працювати: Дуда закликав розблокувати комісію Україна - НАТО

Вона повинна нормально працювати: Дуда закликав розблокувати комісію Україна - НАТО
Джерело:  online.ua

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що з точки зору безпеки і наближення саміту НАТО у Брюсселі важливо, щоб нормально запрацювала комісія Україна-НАТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

З точки зору безпеки і наближення саміту НАТО ми сподіваємося, що комісія Україна-НАТО матиме змогу спокійно працювати ”, - підкреслив польський лідер в ході спільної прес-конференції у Варшаві з президентом Румунії Клаусом Йоганнісом.

Він також додав, що це стосується і роботи комісії НАТО-Грузія. Дуда вважає, що дуже важливо реалізувати амбіції України та Грузії, які в майбутньому хочуть вступити до НАТО, а нині прагнуть тісно співпрацювати й бути під опікою Альянсу.

Окрім того, президент Польші має надію, що уже цьогоріч у Брюсселі будуть прийняті важливі рішення щодо безпеки європейського континенту.

Президент Йогганіс в свою чергу зазначив, що Румунію і Польщу об'єднує спільне зацікавлення до східного флангу НАТО і безпеки цього регіону.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони Естонії Юрі Луйк заявив, що Грузія і Україна повинні готуватися до вступу в НАТО, а також закликав українців ніколи не здаватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?