Вони брешуть: прем'єр Чехії буде судитися зі Словаччиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони брешуть: прем'єр Чехії буде судитися зі Словаччиною

Вони брешуть: прем'єр Чехії буде судитися зі Словаччиною
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Чехії Андрeй Бабіш заявив, що подасть скаргу на Словаччину до Європейського суду з прав людини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням наRadio Praha.

Як зазначає ЗМІ, Бабіш розізлився через неправдиву інформація про його співпрацю з чехословацькою комуністичною спецслужбою StB. Про намір подати скаргу він розповів після свого повторного призначення на посаду глави чеського уряду в середу. Прем'єр передасть відповідний позов до суду до 15 червня.

"Коли ЗМІ інформують про те, що я програв судову справу, яка стосувалася співпраці зі StB, вони брешуть, тому що я виграв цю суперечку. І також виграю її й у подальшому. Позов до Європейського суду я маю намір подати до 15 червня", - заявив глава чеського уряду, а також додав, що аудиторія дуже часто довіряє брехливим ЗМІ.

Нагадаємо, 6 червня президент Чехії Мілош Земан повторно призначив Андрея Бабіша прем'єр-міністром. Раніше він доручив йому сформувати уряд.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше президент Чехії заявив про виготовлення у його країні невеликої кількості нервово-паралітичного газу А-320, який належить до категорії отруйних речовин "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?