Вони догралися: Арестович оцінив ймовірність використання Росією хімічної зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони догралися: Арестович оцінив ймовірність використання Росією хімічної зброї

Вони догралися: Арестович оцінив ймовірність використання Росією хімічної зброї
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович звернув увагу на те, що попри припущення, вірогідність використання хімічної зброї в Україні залишається вкрай низькою. За його словами, така зброя є неефективною з військової точки зору.

Джерело: "24 Канал"

Арестович не вірить у використання Росією хімічної зброї

Як стверджує представник Офісу президента, використання такої зброї залежить від багатьох зовнішніх факторів.

Окрім того, що важливо розуміти, НАТО втрутиться у війну в Україні, якщо РФ все-таки наважиться використати хімічну зброю. На переконання ОЛексія Арестовича, росіянам використовувати хімічну зброю взагалі було б самогубством.

Для мене це скоріше елемент погроз, тобто інформаційно-психологічного впливу. Але вони догралися з цим впливом, - озвучив свою думку радник Андрія Єрмака.

Олексій Арестович звернув увагу на те, що не вірить у хімічну атаку, однак готуватись, безумовно, потрібно. Зокрема, вивчаючи інструкції щодо протидії хімічній зброї.

Не можна також не згадати й про те, 23 березня очільник Білого дому Джо Байден нагадав, що солдати РФ використовують фосфорні бомби в цинічній війні проти України. Враховуючи таку поведінку Росії, очільник Білого дому попередив, що хімічна атака Росії на Україну досі є "реальною загрозою".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?