Вони повернуть все: Зеленський дав гучну обіцянку українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони повернуть все: Зеленський дав гучну обіцянку українцям

Вони повернуть все: Зеленський дав гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський після огляду повернених РФ катерів "Бердянськ" і "Нікополь" та буксира "Яни Капу" в Очакові заявив, що на них не вистачає частини озброєння і обладнання, а також пообіцяв, що Україна вимагатиме від Росії повернути "все що там є".

Про це він повідомив в ході брифінгу в Очакові, передає ONLINE.UA.

"Те що ми побачили, дійсно не вистачає і обладнання частково, і частини озброєння. Я побачив стан, буде розслідування. Ми обов’язково звернемось до російської сторони, щоб нам повернули все, що там є. Паралельно ми готові одремонтувати...Десь три місяці – і все буде на ходу", - заявив український лідер.

Варто зазначити, що Зеленського в Очакові супроводжувала пані посол Німеччини Анка Фельдгузен і посол Франції Етьєн де Понсен, а також спецпредставник ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи у Мінську Мартін Сайдік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський заявив, що з овнішньополітичний курс України повинен визначати глава держави, а не окремі бізнесмени. Президент України буде думати про міжнародні відносини країни, а не олігархи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?