Вони прийшли вбивати і руйнувати - шокуючі новини з ООС на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони прийшли вбивати і руйнувати - шокуючі новини з ООС на Донбасі

Вони прийшли вбивати і руйнувати - шокуючі новини з ООС на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої "ДНР" обстріляли Зайцево рано вранці у п'ятницю, 3 липня. Жертвою цинічної провокації стала мешканка населеного пункту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб Операції Об'єднаних сил.

За даними командування, ворог застосував міномети.

"Сьогодні, на світанку 3 липня, збройні формування Російської Федерації вкотре відкрили вогонь по населеному пункту Зайцеве. Внаслідок цинічного обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка 1940 року народження", - підкреслили в ООС.

Пресцентр додав, цей трагічний випадок говорить про повне нехтування життям мирних українців з боку агресора.

"Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили, що вони прийшли на Донбас вбивати, грабувати і руйнувати, а життя цивільного населення для них нічого не вартує", - додали в ООС.

Загалом за попередню добу 2 липня бойовики завдали 10 ударів. Вони використали міномети калібру 82-мм та 120-мм, які заборонено виводити до лінії зіткнення, а також різноманітні гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю.

Українська сторона у відповідь залучила усі необхідні вогневі засоби, щоб подавити провокації ворога. Внаслідок обстрілів один боєць ЗСУ отримав поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, війна на Донбасі, розв’язана російським агресором, триває з весни 2014 року. З того часу українські сили втратили загиблими 3 094 бійців.Також зареєстровано загибель 3 353 цивільних осіб. Кількість поранених серед мирних мешканців країни сягає 7 тисяч. Близько 1,8 мільйона українців залишили свій рідний регіон через тривалі бої та обстріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?