Вони рятують життя: українські пожежники презентували неймовірний календар на 2020 рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Вони рятують життя: українські пожежники презентували неймовірний календар на 2020 рік

Вони рятують життя: українські пожежники презентували неймовірний календар на 2020 рік
Джерело:  online.ua

Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві презентувало стильний календар на 2020 рік зі світлинами столичних пожежниць та пожежників. Варто зазначити, що на кожен місяць року в календарі зробили чорно-білі світлині із рятувальниками за роботою та відпочинком. На одній зі світлин є чарівна жінка-пожежниця, передає ONLINE.UA.

"По-перше, висловлюємо вдячність нашим прихильникам, які підхопили нашу ідею та дають нове життя нашим "першочерговим кадрам". Проте, основні слова вдячності призначаються нашим пожежним-рятувальникам! Ви – наші герої", - повідомляє керівництво ДСНС у своїх соціальних мережах.

Користувачі мережі не втомлюються нахвалювати новий календар українських пожежників.

"Ох і красивий квітень, очей не відвести)); Крутий календар)))); Так до мене, будь ласка, січень, березень або вересень відправте; Якщо календар не продається, але дуже хочеться, то можна бартер?; Ох, і красені! Красиві душею в першу чергу! А жовтень! Час вже великими тиражами випускати. Попит є!", - коментують календар українці.

Нагадаємо, раніше для календаря знялися у фотосесії австралійські пожежники. Календар із рятувальниками в Австралії випускають від 1993 року, а отримані від продажу кошти витрачають на благодійність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?