"Вони сильно помиляються": Росія знову пригрозила Заходу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Вони сильно помиляються": Росія знову пригрозила Заходу

"Вони сильно помиляються": Росія знову пригрозила Заходу
Джерело:  online.ua

Російська влада погрожує Заходу довести справу про отруєння Сергія Скрипаля до логічного завершення. З даною заявою виступила представниця МЗС РФ Марія Захарова, однак не пояснила, що має на увазі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".

"Якщо комусь десь здається, чи на Заході, чи у Великій Британії, або у Вашингтоні, в Брюсселі, що Росія спускає цю тему на гальмах, то вони дуже сильно помиляються", - сказала Захарова.

Як відомо, раніше російське посольство в Лондоні запропонувало сину жертви "Новачка" Евану Хоупу отримати відповіді на всі запитання щодо смерті його матері. Запрошують його безпосередньо в будівлю диппредставництва. Напередодні чоловік написав відкритого листа Путіну з вимогою видати Великій Британії Чепігу й Мішкіна, які використали отруту для нападу на території Королівства.

Нагадаємо, Дон Стреджесс померла внаслідок отруєння "Новачком" в липні 2018 року, через кілька місяців після отруєння колишнього співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Поліція встановила, що жінка була отруєна слідами нервово-паралітичної речовини, які залишилися від отруєння Скрипаль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість нервового-паралітичної речовини "Новачок", яка містилася в флаконі для духів, використаного при отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів, могло привести до загибелі 4 тисяч чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?