"Вони стають на коліна": Порошенко накинувся на Зеленського з гучними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вони стають на коліна": Порошенко накинувся на Зеленського з гучними звинуваченнями

"Вони стають на коліна": Порошенко накинувся на Зеленського з гучними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Екс-президента Петра Порошенка обурила ідея розгляду в Мінську можливості зняти економічну блокаду з окупованих територій Донбасу. Про це він написав у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Занепокоєний несподіваною новиною за підсумками засідання ТКГ у Мінську про нібито готовність України в односторонньому порядку скасувати економічні обмеження щодо ОРДЛО", - каже Порошенко.

Політик нагадав, що 2 роки тому РНБО призупинило економічні зв'язки з окупованими територіями у відповідь на захоплення українських державних та приватних підприємств, запровадження рубльової зони та російської податкової системи.

"Що ж змінилося з того часу? З боку окупанта - нічогісінько. Виходить, українська сторона стає на коліна, про що вже говорив Зеленський?" - обурюється політик.

Екс-президент наголосив, що його влада ніколи не заперечувала проти відновлення економічних зв'язків з ОРДЛО, але готова була зробити це в інтересах України - за умови встановлення тривалого режиму припинення вогню і повернення захоплених підприємств їх українським власникам.

"Вимагаю від президента Зеленського дати публічну відповідь, на якій підставі він дав такі директиви делегації України", - закликає Порошенко.

На його думку, це - реалізація російського сценарію на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кучма вважає, що необхідно прописати в нових домовленостях про "режим тиші" на Донбасі норму "не стріляти у відповідь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?