Вони сюди не потраплять: Трамп виступив з гучною погрозою
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони сюди не потраплять: Трамп виступив з гучною погрозою

Вони сюди не потраплять: Трамп виступив з гучною погрозою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що якщо ситуація на кордоні з Мексикою вийде з-під контролю, увесь кордон перекриють. Про це він повідомив 22 листопада у Флориді, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Голова Білого дому переконаний, що серед мігрантів з Центральної Америки, які прибули до кордону Мексики зі США, є багато злочинців та "страшенно небезпечних людей". При цьому він не навів жодних доказів для такого твердження.

"Вони сюди не потраплять. Ми не впустимо до нас злочинців", - підкреслив Трамп.

До цього американський президент наказав відправити тисячі військових на допомогу поліції та прикордонникам на кордоні з Мексикою. Військові отримали наказ застосовувати за виняткових обставин зброю для захисту себе та прикордонників у разі нападів на них.

Окрім того, американський лідер пригрозив частковою зупинкою роботи уряду та держустанов федерального рівня, якщо кошти, потрібні на спорудження "стіни" на кордоні з Мексикою, не виділять у належному обсязі.

Варто відзначити, що раніше через політику США щодо поділу сімей мігрантів розгорівся масштабний скандал. ООН і ЮНІСЕФ розкритикували політику розділення сімей, закликавши Трампа зробити конкретні кроки, щоб її припинити. Навіть дружина американського президента Меланія сказала, що "їй ненависне бачити, як дітей відокремлюють від їх сімей".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Верховний суд США підтримав указ американського лідера Дональда Трампа про обмеження в’їзду громадянам 5 мусульманських країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?