Вони так і не зрозуміли: мережі вразило відео з окупованого бойовиками Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Вони так і не зрозуміли: мережі вразило відео з окупованого бойовиками Донбасу

Вони так і не зрозуміли: мережі вразило відео з окупованого бойовиками Донбасу

В окупованому бойовиками ДНР Харцизьку закрилися два величезних підприємства, в результаті чого працівники залишилися без зарплат і засобів до існування і обурено пишуть петиції керівництву міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.
Канатний завод "Силур" і Харцизький трубний завод залишилися без замовлень, скорочують персонал, затримують зарплати. У жовтні канатний завод зупинився і, ймовірно, назавжди. Працівники заводу через простій не отримали грошей і тепер обурено пишуть петиції керівництву Харцизька.
"На Харцизькому телеканалі "Сфера" навіть показали сюжет про це. Але який сенс писати петиції, якщо в умовах бананової республіки такі підприємства працювати просто не можуть? Можна збирати мітинги проти законів економіки хоч кожен день, але вони від цього навряд чи зміняться. Висновки в сюжеті взагалі феєричні. Мовляв, щоб завод запрацював, його треба зареєструвати не в Україні, а в ДНР. Ну звичайно, тоді одразу замовлення підуть. Печаль. Ніхто так нічого і не зрозумів", - пише Казанський.
##### VIDEO_903482 #####
Соцмережі вражені.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що

бойовики ДНР підірвали сигаретний кіоск в Донецьку, щоб змусити місцевих підприємців платити їм "податки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?