Вони умисно посіяли коронавірус - у Трампа озвучили нові гучні звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони умисно посіяли коронавірус - у Трампа озвучили нові гучні звинувачення

Вони умисно посіяли коронавірус - у Трампа озвучили нові гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

Американська влада не втомлюється засипати звинуваченнями Китай, заявляючи, що саме КНР винна у стрімкому розповсюдженню COVID-19. Так, нещодавно радник очільника Білого дому Дональда Трампа Пітер Наварро почав запевняти міжнародну спільноту, що Китай приховував інформацію про хворих на коронавірус і водночас дозволив своїм туристам розповсюдити його по всьому світу. За його словами, влада КНР мала можливіть стримати вірус в Ухані, однак він перетворився у пандемію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання ABC News.

"Я не кажу, що вони вчинили це навмисно, однак, їхній китайський вірус — пройдімося по фактах, виправіть мене у разі помилки – з'явився у провінції Ухань, "нульовий" пацієнт був у листопаді", – заявив представник команди Дональда Трампа.

Він також стверджує, що китайці під прикриттям ВООЗ упродовж 2 місяців приховували вірус від світу, після чого літаками відправили сотні тисяч китайців до Мілану, Нью-Йорка та всього світу, аби посіяти це.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно китайський епідеміолог і пульмонолог Чжун Наньшань зважився на відверте зізнання, яке шокувало увесь світ. Він розповів, що влада китайського міста Ухань, де виявили перший випадок нового коронавірусу, навмисне замовчувала ключові подробиці про масштаби спалаху захворювання і приховувала правду. Лише вкінці січна, під напором епідеміологів, Ухань почав неохоче розкривати дані, однак тоді вже інфекція поширилася далеко за кордон і врятувати світ від пандемії було неможливо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Міністерстві оборони США (Пентагоні) офіційно заявили, що готуються до другої хвилі пандемії. Окрім того, там планують відновлювати військові операції при умові мінімізації ризиків для військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?