Вони всі схожі на сосиски: Макрон оригінально описав переговори з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони всі схожі на сосиски: Макрон оригінально описав переговори з Трампом

Вони всі схожі на сосиски: Макрон оригінально описав переговори з Трампом
Джерело:  Reuters

Президент Франції Еммануель Макрон оригінально описав переговори з американським колегою Дональдом Трампом, а також іншими світовими лідерами, заявивши, що подібні телефонні розмови схожі на сосиски: краще не пояснювати, що всередині.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Агенство зазначає, що в ході прес-конференції з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху Макронa запитали про повідомлення американських ЗМІ, у яких йшлося, що телефонний дзвінок між французьким лідером і Трампом минулого тижня був "жахливим".

Тоді преса писала, що голова Білого дому нібито розізлився, коли Макрон почав критикувати його політичну стратегію.

"Як казав Бісмарк, якби ми пояснили людям, як виробляються сосиски, навряд чи вони продовжували б їх їсти. Тому мені подобається, коли люди бачать готову їжу, але я не впевнений, що кухонні коментарі допомагають приготувати їжу або їсти її", - відповів на запитання журналістів французський лідер.

Варто зазначити, що Макрон запозичив відому цитату про сосиски у прусського державного діяча XIX століття Отто фон Бісмарка.

"Ви можете піти і запитати людей, які роблять коментарі, але тут, у Парижі, ми не робимо коментарів про те, як це було: спекотно, холодно, тепло чи жахливо. Ми просто йдемо вперед і робимо справи",- підкреслив президент Франції.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше французський лідер Еммануель Макрон розкритикував політику американського колеги Дональда Трампа під час телефонної розмови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?