Вони закриються обов’язково: Зеленський дав нову обіцянку народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони закриються обов’язково: Зеленський дав нову обіцянку народу

Вони закриються обов’язково: Зеленський дав нову обіцянку народу
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський виступив з новою гучною обіцянкою. Він наголосив, що вакансії в економічному блоці уряду незабаром обов’язково закриють. Український лідер нагадав усім, що контролює ситуацію, однак за кадрові питання відповідає глава Кабміну. Окрім того, президент відповів, наскільки довго в уряді залишатимуться вакансії, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

Глава держави підкреслив, що питання щодо незакритих вакансій насамперед потрібно ставити новому прем’єр-міністру Денису Шмигалю. Президент намагається ситуацію тримати під контролем, а щодо вакансій ведуть консультативну роботу.

"Потрібна виважена позиція щодо таких важливих пріоритетних міністерств. Ми хочемо приділити увагу промисловості, структуру запропонує новий прем’єр-міністр", - заявив Володимир Зеленський.

Він також звернув увагу на те, що поки невідомо чи в Україні буде віцепрем’єр-міністр з промисловості чи створять нове міністерство. Однак побудова відомства вимагає часу – від 5 до 9 місяців.

"Я знаю, що там не закрито зараз 5-6 принципових вакансій. Вони закриються обов’язково", - пообіцяв громадян України Володимир Зеленський.

Як відомо, на позачерговому засіданні 4 березня народні обранці відправили у відставку прем’єра Олексія Гончарука. Автоматично за ним у відставку пішли всі члени Кабміну. Цього ж дня Рада підтримала призначення нового складу уряду, який очолив Денис Шмигаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Рябошапка різко відповів на звинувачення Ради та прокоментував чутки про свою діяльність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?