"Вони здатні знищити будь-яку ціль у Європі": РФ розмістила в Криму потужні ракетні комплекси
Категорія
Світ
Дата публікації

"Вони здатні знищити будь-яку ціль у Європі": РФ розмістила в Криму потужні ракетні комплекси

"Вони здатні знищити будь-яку ціль у Європі": РФ розмістила в Криму потужні ракетні комплекси
Джерело:  online.ua

Росія розмістила в окупованому Криму ракетоносці Ту-22М3, які проходять глибоку модернізацію і мають потужне озброєння. Про це повідомив голова комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Чиновник наголосив, що це "літаки ракетоносної авіації, які проходять глибоку модернізацію і здатні своїм озброєнням знищити будь-яку ціль в Європі".

Варто зазначити, напередодні глава комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв заявив, що Росія розмістила на анексованому півострові дальні бомбардувальники Ту-22М3, а також розгорнула в Криму оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М".

 "У Криму розгорнуті зенітні ракетні комплекси С-300 і С-400," Бук-М2 "," Панцир-С1 ", ОТРК "Іскандер" двох модифікацій... Радіус бойового дії Ту-22М3, дальність крилатих ракет на його борту дозволяють нести боєзаряд в будь-яку точку Європи, тим самим вражаючи будь-який об'єкт ворожих систем ПРО і ППО, а з урахуванням його модернізації протягом декількох наступних років до рівня М3М і оснащення новими типами авіаційних засобів ураження, зробить його універсальним засобом для ударів по всіх типах цілей на віддаленні в тисячі кілометрів", - розповів він.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що голова Держдуми РФ В’ячеслав Володін заявив, що  влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито протягом 25 років зазнав півострів від "руйнівної політики" української влади. З такою абсурдною вимогою він виступив в окупованому Сімферополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?