Воно було прем'єром: Азаров наговорив цілу купу дурниць про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Воно було прем'єром: Азаров наговорив цілу купу дурниць про Україну

Воно було прем'єром: Азаров наговорив цілу купу дурниць про Україну
Джерело:  online.ua

Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров на презентації своєї книги "Уроки Майдану. Україна після перевороту" відзначився рядом дивних заяв про Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста Юрія Вендика.
Презентація книги екс-прем'єра відбулася 7 лютого в Москві. В ході прес-конференції Азаров заявив, що "якби не тверда позиція Росії, в Донецьку почався б геноцид".
Крім того, колишній український прем'єр поставив під сумнів українізацію, назвавши українську націю "так званою". Він також прокоментував закони про державну мову, які готуються до розгляду у Верховній Раді, заявивши, що "нацисти і бандерівці заборонять говорити по-російськи".
Читайте також: С карби Азарова: екс-прем'єр насмішив поясненнями





У мережі прокоментували чергові дурниці, сказані Азаровим на адресу України.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Микола Азаров, який утік до Росії, зізнався, що не може створити "уряд у вигнанні", поки для цього не з'являться умови в самій Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?