Ворог на Донбасі підступно атакував комунальників "Луганськводи" - є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог на Донбасі підступно атакував комунальників "Луганськводи" - є поранені

Ворог на Донбасі підступно атакував комунальників "Луганськводи" - є поранені
Джерело:  online.ua

Противник атакував команду комунальників держпідприємства "Луганськвода", які працювали біля лінії розмежування на Луганщині. Про це повідомляв ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил.

За відомостями української сторони, інцидент стався близько 10:30 у четвер, 24 жовтня. Робітники ремонтували об'єкт біля залізничної станції "Кіндрашівська".

Бойовики використали гранатомет АГС-17. Двоє представників "Луганськводи" отримали поранення. Українські військові дотримувалися домовленостей про "тишу" до 17:00.

"Прес-центр Об’єднаних сил повідомляє, що від місця, де зафіксовано обстріл, до найближчих позицій українських військовослужбовців понад дві з половиною тисячі метрів. За тактико-технічними характеристиками постріли з АГС-17 мають прицільну дальність 1700 метрів, а максимальна дальність польоту - 2100 метрів (з пострілом ГПД-30)", - підкреслило командування.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники місії ОБСЄ на Донбасі зафіксували присутність важкого озброєння бойовиків безпосередньо у локаціях, з яких техніка повинно було вивести. Йдеться про артилерію, танки, РСЗВ "Град".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?