Ворог несе масштабні втрати: ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог несе масштабні втрати: ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі

Ворог несе масштабні втрати: ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують порушувати всі мирні домовленості по Донбасу і регулярно ведуть потужні обстріли по позиціях ЗСУ. Українські військові впевнено тримають оборону і відбивають ворожу атаку, знищуючи противника. За минулий тиждень ворог зазнав масштабні втрати. Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу ООС.

Повідомляється, що в період з 16 по 22 листопада втрати бойовиків склали 19 осіб - 9 з них були знищені, 10 отримали поранення. Крім того, окупанти втратили безпілотника.

У штабі ООС підкреслили, що українські військові дають адекватну відповідь ворогові у відповідь на вогневу атаку бойовиків, яка загрожує життю бійцям ЗСУ. Вони потужно протистоять спробам противника захопити українські території і ввести на неї розвідувально-диверсійні групи.

Слід додати, що за останню добу ЗСУ понесли непоправні втрати на Донбасі. В результаті обстрілу бойовиків отримав поранення один український військовий. Також повідомляється про загибель українського захисника - він загинув в результаті ДТП.

За даними ООС, з початку доби, 23 листопада, противник вогневої активності не виявляв. Напередодні ж ворог 14 разів порушував режим припинення вогню. Мінометні обстріли велися в районі Новгородського і Новолуганського. З ручних протитанкових гранатометів бойовики гатили поблизу Талаківці, Водяного, Причепилівки і Зайцевого. СПГ, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю ворог застосовував по позиціях українських захисників біля Пєсков, Красногоровки, Шумыв.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 18 листопада помер командир 128-ї гірсько-піхотної бригади Євген Коростельов. Він помер в результаті поранень, отриманих під час бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?